Star Wars, Simpson család, Gyűrűk ura, Szomszédok, Dumakvíz. Ezek és még sok más szórakoztató témakör várja a kvíz rajongóit a júliusban indult Penge kvízben. A Honfoglaló kistestvére más játékmenettel, közösségi funkciókkal, okostelefonokra is optimalizálva jelent meg a színen. A Pengével most Dumaszínház belépőket is nyerhet!
A Honfoglaló elindulása óta és virágzása közben felnőtt egy generáció, merőben más internetezési szokásokkal: új eszközökön, új célokkal, új habitussal. Ezekre a változásokra reagálva a Penge főként a fiatal felnőtteket és a középiskolásokat célozza. Egy játék nem vesz el sok időt, a játékosoknak nem kell azonos időben online-nak lenniük és a játék minden mobileszközön elérhető.
Az új játék indulásában nagy szerepet kapott a Dumaszínház is: Litkai Gergely és Kovács András Péter gyakran jelenik meg a játékkal kapcsolatos promócióban. Ezen felül a játékban Dumakvíz témakör is elérhető.
Érdemes kipróbálni a játékot, mert november 8-án 21:00 órakor rápillantunk a Dumakvíz heti ranglistájára és adott időpontban az első három helyen szereplő Penge játékost 2 személyre szóló Dumaszínház belépővel jutalmazzuk!

penge