Szobácsi Gergő Szex-Pénz-Rock&Roll címmel új önálló estet mutat be a Dumaszínházban. Interjú.

Mi lesz a címe az új estednek? És miről fog szólni? És miért?

„Szex-Pénz-Rock&Roll” lesz a címe, méghozzá azért, mert fiatalon ezek a célok lebegnek a szemünk előtt. „Híres és gazdag sztár akarok lenni” – gondoljuk magukban. Többségünknek álom marad, de mi történik azzal, akinek megvalósul? A filmekben a sikersztorik is addig a pillanatig tartanak, mikor a hősünk elérte célját, híres és gazdag lesz; engem viszont mindig az érdekelt, hogy mi történt ezután. Mostanában rengeteg motivációs tréner szajkózza, hogy legyenek céljaid és érd el őket, arról viszont nincs szó, hogy mi van, ha bekövetkezik? Mindenki arról álmodik, hogy egyszer kihúzzák a számait a lottón. Viszont szerintem ez onnantól érdekes, hogy állsz a kezedben a nyertes szelvénnyel. Ez a történet arról szól, hogy mi van a happy end után.

Pontosan hány poén hangzik el az önálló est során?

Egyelőre 347 van benne, de ez még változhat. Eldöntöttem, hogy ha elérem az ezres álomhatárt, akkor kihagyom a köztük lévő magyarázós részeket, és csak a poénok maradnak.

Magvas filozófiai gondolatokra is számíthat a közönség?

Szinte csak azok lesznek benne, illetve egy csomó minden más is. Adok például meggazdagodási tippeket.

Milyen dolgok foglalkoztatnak mostanában?

Például az est végleges formájának megírása, de mostanában kertészkedni is szeretek, úgyhogy kicsit sajnálom, hogy jön a tél, de legalább tudok majd írni.

 

Szex-Pénz-Rock&Roll – Szobácsi Gergő önálló estje
Kompót Dumaklub
Főpróbák: 2018. január 4., január 17.
Bemutató: 2018. január 27.

5 indok, amiért érdemes beülni az új estek főpróbáira