Először tehát 5 + 1 tény, amit ő maga fontosnak tart magáról:

1. Édesapja a dél-afrikai Zimbabwéből származik, a Budapesti Közgazdasági Egyetemre járt, ott ismerkedett meg magyar édesanyjával. Musimbe Dávid Dennis Budapesten született 34 évvel ezelőtt. Szülei 13 éves korában elváltak, édesanyja nevelte fel.

2. Hetedik osztályba járt, amikor iskola helyett kerek egy hónapot egy videojáték-teremben töltött, ezért kirúgták a suliból, az iskolát a Lovag utcai általánosban fejezte be.

3. Autókarosszéria-lakatos lett, dolgozott szakszervizben, de mert nem volt annyira ügyes, közös megegyezéssel onnan is kirúgták. Később egy építőipari reklámcégnél volt sales menedzser, majd egy ipari tisztítószert (ne szépítsük: vécépapírt) gyártó céghez került értékesítőnek.

4. Baráti társaságban kellően sokat poénkodott ahhoz, hogy kipróbálja magát itt-ott humoristaként, majd a Dumaszínház által szervezett Magyarország szereplek! című tehetségkutatóban végképp bedumálta magát a stand-uposok közé.

5. Régebben is rendszeresen sportolt: kosarazott, focizott, bokszolt, mostanában heti 3-4 alkalommal mozog, néha edzőterembe jár, focizik és korcsolyázik, valamint nemrégiben megtanult úszni, így már akkor sincs zavarban, ha a víz nincs befagyva.

5 + 1. Élvezi az életet, saját bevallása szerint hedonista, mostanában költözött össze a barátnőjével, ezzel egy kétéves kapcsolat indult el a lejtőn – de ezt ő még nem sejti.

Most pedig következzék mindaz, amit egyáltalán nem akartunk tudni, de mégis kiderült róla, mert elmondta:

1. Szeptember végétől, márciusig jégeralsót hord, azt mondja, hordaná nyáron is csak hülyén nézne ki rövid gatya alatt.

2. Egyszer valamelyik buli után hazavitt egy bombázót, akiről reggel kiderült, nemhogy bombázónak, még szúnyogirtó repülőgépnek is szerény. A lány viszont nem akart elmenni reggel, így Dennis kitalálta, hogy angolórára kell rohannia, sietve felöltöztek, a ház előtt elköszöntek, a lány jobbra, Dennis balra, de csak azért, hogy megkerülje a háztömböt, hazamenjen, és visszafeküdjön aludni.

3. Karosszéria-lakatosnak tanult, az egyik vizsgán odahegesztette a munkadarabot a fémasztalhoz, ezért nem tudta azt odavinni a vizsgabizottság tagjaihoz, akik így kénytelenek voltak a munkaasztalánál értékelni a bravúros teljesítményt…

4. Egyszer elaludt egy diszkóban a budin, a takarítónő nyitott rá másnap délután. Amikor azt kérdezte, mit keres itt, Dennis széttárta a kezét, és csak ennyit mondott: „Fáradt voltam, na…”.

5. Céges fellépéshez készülődött, amikor kiderült, hogy nem működik a mikrofon. Némi huzakodás után a szervezők azt mondták, ha megnyugtatja, hogy a kezében van egy mikrofon, odaadják, szorongassa. Odaadták. Szorongatta. Megnyugtatta.

Viszont van itt valami, ami mégiscsak fontos:

Mottója: „Próbálom azt közvetíteni, hogy ne elsőre ítéljenek meg embereket, ne gyűlölettel forduljanak mások felé.”