Jimmy Fallon ismét kifaggatta az internetezőket, a legborzasztóbb alkalmi munkák, és az elrontott filmcímek után a showman ezúttal arról érdeklődött, mi volt a legdurvább esküvői baki, amit valaha láttak vagy átéltek.

Ezúttal is elég erős sztorikat szolgáltattak a kommentelők. Jöjjön a tíz legviccesebb:

 

A bátyám másodszor is megházasodott, én voltam a tanúja. Nem volt túl boldog, amikor azzal kezdtem a beszédem, hogy „Ismét üdvözlünk mindenkit”.

***

A szertartás előtti este a tanú összeverekedett a vőlegény egyik barátjával. Az egyiket a kórházból, a másikat a börtönből kellett kihozni a ceremóniára.

***

Összeadtam egy párt. Férjnek és feleségnek nyilvánítottam őket, majd közöltem, hogy elindulhatnak kifelé, amikor a tanú rám nézett, és megkérdezte: „Ezekkel mit csináljak?”. A gyűrűk voltak nála, amikről megfeledkeztem.

***

Néhány barátommal meglepetés gyanánt kidekoráltuk az ifjú pár kocsiját a lagzi alatt, mielőtt elindultak volna a nászútra. Már befújtuk habbal az ablakokat, és teleaggattuk zászlócskákkal, amikor kiderült, hogy az a pap autója.

***

A barátom harmadjára házasodott, és a kisfia volt a második és a harmadik alkalommal a gyűrűhordozó. Amikor a pap ott tartott, hogy „míg a halál el nem választ”, a barátom meg kimondta az igent, a kissrác megszólalt: „legutóbb is ezt mondtad!”

***

Gratuláltam a feleség édesanyjának. Kiderült, hogy a feleség testvére volt.

***

A kis unokahúgunknak adtuk a kamerát, hogy vegye fel a parkban megrendezett esküvőnket. Amikor visszanéztük a felvételt, kiderült, hogy nagyrészt egy kóbor kutyát filmezett.

***

A húgom eléggé izgult az esküvője előtt, ötször hányt, mielőtt az oltár elé vezették. Az egész násznépben senkinek nem volt rágója, így az újdonsült férj utána mondta, hogy soha nem fogja elfelejteni az első hitvesi csókot.

***

Az anyukámat kérték meg, hogy kezelje a zenéket az unokatesóm esküvőjén. Egy Michael Bolton CD volt a lejátszóban, anyu pedig véletlen rossz dalt indított el. A szertartás közben véletlenül az „I Thought I Loved  You But I Lied” (Azt hittem, szeretlek, de hazudtam) szólalt meg.

***

A férjem nem egy nagyivó, de akivel csak tudott, megivott egy vodkát a lagzinkon. Így végezte. Egy poggyászszállító kézikocsival kellett felvinni a hotelszobába.

 

Nem esküvői, de hasonlóan erős sztorik élőben:

Öt hét nemlét – Vidám, zenés kalandozások a kóma világán innen és túl – Boros Lajos önálló estje
2020.02.28 – 19:00
Budapest – A38 Hajó étterem
Jegyvásárlás

Nőnapi vacsorás előadás: Beliczai Balázs és Janklovics Péter
2020.03.08 – 19:00
Kompót Bisztró
Jegyvásárlás

 

Fotó: pxhere (illusztráció)