A Bored Panda hónapról hónapra összegyűjti a legjobb gyereknevelés-témájú twitteres bejegyzéseket, így volt ez áprilisban is – nézzük a szülők és a gyerekek legjobb dumáinak legjavát!

 

1.
Megkérdeztem a hatévesemet, segítene-e nekem virágokat ültetni, mire ő: „Mami, szívesen segítenék, leszámítva, hogy nem akarok.

2.
Ebédel a kétévesem.
2 éves: Az apa kávéja forró?
Én: Igen, kicsim, forró. Ne nyúlj hozzá!
2 éves: Megfújjam apának?
És ezen a ponton szemtanúja voltam a horrorjelenetnek, amint a gyerekem megfújta az apja frissen készült kávéját, beleköpve a félig megrágott csirkefalatokat.

3.
Hazaértünk, és a gyerekem megkérdezte, leveheti-e már a Pókember-jelmezét, merthogy kezd elege lenni abból, hogy összetévesztik őt a Pókemberrel.

4.
Azt szeretném, hogy a harmadik gyerekem legyen igazi egyéniség. És közben azt is szeretném, hogy csak azokat a rajzfilmeket nézze, amiket a testvérei néztek, mert azokból vettük meg az összes létező ajándéktárgyat.

5.
Nem akarok dicsekedni, de a gyerekeim úgy is ki tudják löttyinteni az italukat, ha csak ránéznek.

6.
A 6 évesem: Mi van vacsorára?
Én: Valami, ami nagyon finom!
A 6 évesem: Azt hittem, te főztél.

Ha a nevetéstől megjött a kedved egy kis stand-up comedyhez, válogass újra az élőben (!), a színházban (!!!) megtekinthető előadásaink közül, vagy nézd meg a DumaTV kínálatát!