Programajánlónkban kivételesen nem az adott hónap, hanem az egész évszak kínálatát tekintjük át; kiválasztottunk neked 10 olyan őszi előadást, amelynek a megtekintését mindenképp ajánljuk.

Van köztük corvinos, mixátos és külvárosi, önálló est és négyfellépős, zenés és komoly témákat is felvonultató előadás.

És most jöjjenek a konkrétumok, ritka erős a program, ez nem túlzás.

  1. Ami viszont Túlzás, az Litkai Gergely önálló estje, műsorvezető: Fehér Boldizsár (szeptember 18., Corvin Dumaszínház).
  2. Két nappal később a zeneKEDVELŐket várjuk a Corvinba: ZENEBU@IK 2. tételJanklovics Péter és Elek Péter közös estje (szeptember 20., Corvin Dumaszínház).
  3. Szeptember 22-én fülledt erotika fél 8-tól a Corvinban: LepedőakrobatákBenk Dénes és Csenki Attila közös estje (szeptember 22., 19:30).
  4. Négy nap múlva négy fellépő is érkezik a Corvin Dumaszínházba, bár, ha jobban utánaszámolunk, van az hat is: Four starsKiss Ádám, Beliczai Balázs, Szomszédnéni Produkciós Iroda (azaz Tóth Szabolcs és Bálint Ferenc), Szupkay Viktor; a műsorvezető pedig Feiszt Viktor (szeptember 26., 19:30).
  5. Másnap újabb Four stars, teljesen más felhozatallal: Kovács András Péter, Benk Dénes, Bellus István, Lovász László, a helyszín viszont ismét a Corvin (szeptember 27., 19:30).
  6. Nemrég ajánlottuk Felméri Péter új önálló estjét (A jövő sem a régi), itt a lehetőség megnézni a főpróbát (szeptember 29., MIXÁT Dumaklub, műsorvezető: Said Dániel).
  7. Megérkeztünk októberbe, és a Dumaszínház új helyszínére, a Mixát Dumaklubba, ahol a Szomszédnéni Produkciós Iroda önálló estje látható, Nem azért mondom!, mármint ez a címe (október 3., 19:00).
  8. Huszadikán irány Mátyásföld, az Erzsébetligeti Színházban ugyanis Kőhalmi Zoltán lép fel Az eltitkolt igazság című önálló estjével (október 20., 18:00).
  9. November 4-én Everest – Ha minden kötél szakad. A hegymászó-jogász-stand upos Neszmélyi Emil önálló estje az Átriumban (november 4., 19:00).
  10. Az utolsó fontos dátum… november 25-e… minden idők stand-up estje: 20 éves a Dumaszínház gála az MVM Dome-ban! További részletek hamarosan!