Októberi ajánlónkban találsz önálló estet, erős párosokat. És sztárkvartettet.

Lesz, aki a színházról mesél majd, lesz, aki a zenéről.

Az előadások helyszínei között van Kertváros, és van Ázsia is.
Ja, nem, Ázsia csak a témája lesz egy estnek.

Lesz Kőhalmi, Kiss Ádám, Badár és Ráskó. És lesz… de most minek mondjunk részleteket, amikor úgyis felsoroljuk?! Kezdjünk is neki.

1. Egy új est főpróbája: Csak így tovább? – Stand-up egy élhető holnapról / Litkai Gergely és Szabó Balázs Máté közös estje (Október 9., MIXÁT).
2. Egy nő, három férfi és még egy nő a Four Stars-ban: Beliczai Balázs, Ráskó Eszter, Csenki Attila, Lovász László, műsorvezető: Rainer-Micsinyei Nóra. Október 10-én a Corvinban.
3. Másnap Péterek éjszakája! Felméri Péter, Janklovics Péter, Kovács András Péter, Elek Péteroktóber 11. Corvin.
4. Megint másnap négy csillag érkezik a Corvinba: Four starsKiss Ádám, Beliczai Balázs, Hajdú Balázs, Szupkay Viktor (Október 12., Corvin).
5. Új zenékkel, videókkal, kimunkált koreográfiával és megdöbbentő történetekkel térnek vissza a… ZENEBU@IK (2. tétel) – Janklovics Péter és Elek Péter közös estje (Október 15., Corvin).
6. Oligarchák esznek az éhezőkért október 15-én a MIXÁT-ban. Szlazsánszky Ferenccel és az őrült magyar szalagcímekkel a főszerepben.
7. Október 16., MIXÁT: a szomszédnénis Tóth Szabolcs önálló estje. Boldogság – Akarok róla beszélni (Főpróba)
8. Hagyják szabadon a biztonsági sávot!Janklovics Péter és Stefanovics Angéla közös estje (Október 16. Corvin).
9. Miért pont Ázsia? Aki válaszol: Badár Sándor. (Október 17., MIXÁT).
10. A 3B (Beliczai, Benk, Bellus) plusz egy Felméri (és a műsorvezető: Rainer-Micsinyei Nóra) a Four starsban, október 17-én, a Corvinban.
10.+1 Tudod, hol kell keresni az igazságot? A 16. kerületben. Legalábbis ott mondja el Kőhalmi Zoltán, hogy hol kell. Az eltitkolt igazság – Kőhalmi Zoltán önálló estje (Október 20., Erzsébetligeti Színház).