Musimbe Dávid Dennis (és még mások) után Ráskó Eszter is kipróbálhatta magát a Balázsék című rádióműsorban.

Ahogy legutóbb mi is megírtuk, a Rádió 1 reggeli műsorában a nemrég elbúcsúzott Vadon Jani helyére egy héttel ezelőtt Musimbe ült be; január 22-én pedig Eszter volt a próba-műsorvezető.

„Kicsontoztak tegnap” – ez volt a humorista első mondatainak egyike, azaz egyből belemerült a gyereknevelés nehézségeinek témakörébe, Sebestyén Balázs pedig (úgy tűnik) ekkor tudta meg, hogy Ráskó Eszternek gyereke van.

Később pedig az is kiderült számukra, hogy Ráskó eredetileg szexuálpszichológus.

A műsorból megtudhattuk azt is, hogy Esztert „Öcskösömnek” nevezi a gyermeke; valamint hogy Ráskó Eszter miért akar bosszút állni Rákóczi Ferin, és még sok minden másra is fény derült. Alább meg tudod hallgatni az egész műsort,

de előtte egy kis reklám: nézd meg Ráskó Esztert élőben! Vétkezők viadala – Elek Péter, Janklovics Péter, Ráskó Eszter, Szabó Balázs Máté (2024.03.16. – 12:00, Corvin Dumaszínház); A hetyegő vipera – Ráskó Eszter önálló estje, műsorvezető: Deés Enikő (2024.04.06. – 21:00, UP Újpesti Rendezvénytér). A humorista többi előadásának helyszínei és időpontjai itt találhatók.

 

Fotó: Balázsék / Facebook